• youtobe
  • Facebook
  • i totonu
  • twitter
itulau-fa'ailoga

Laiti U Fausia Masini: Fa'ailoaina le Lumana'i Malamalama o Alamanuia Lelei

I tausaga talu ai nei, o le manaʻoga mo le lelei, faʻagasologa otometi gaosiga ua faʻateleina i luga o alamanuia. O se mea fou fou e fetaui ma lenei mana'oga o le la'ititi U fau masini. O nei meafaigaluega malosi e mafai ona tatala, fa'asa'o, va'ai ma lolo'u paipa apamemea foliga i totonu o pi'oga U laiti, e maua ai le tele o fa'amoemoega i alamanuia e pei ole ea ma fa'avevela vai.

O le la'ititi U fau masini ua toe fa'afouina le gaosiga o tama'i fa'apipi'i U, fa'afaigofieina le fa'agasologa masani o galuega fa'atino i totonu o se fa'agaioiga fa'aautomatika. O le masini e faʻamoemoe e faʻaalia se suiga faʻataʻitaʻiga i le alamanuia e ala i le faʻaumatiaina o mea sese a tagata ma faʻaititia tele le taimi o gaosiga.

O se tasi o itu taua o lelaiti U faiao lo latou gafatia e faigofie ona taulimaina mea eseese ma le tele o paipa. Mai le kopa i le alumini ma e oʻo lava i le uʻamea uʻamea, o le masini e faʻafetaui lelei i mea eseese, ma faʻapitoa ai le faʻaogaina mo gaosiga eseese. E le gata i lea, e mafai ona faʻagasolo laiti U-tubes eseese diameters, faʻamautinoa e talafeagai mo talosaga eseese ma faʻalauteleina lona lautele o le faʻaaogaina.

Laiti U Fausia masini

O le fa'atupula'ia o le mana'omia o le lalolagi mo fa'a'a'alili ma fa'avevela vai o lo'o fa'aosoina ai masini la'ititi U mo se lumana'i manuia. Faʻatasi ai ma le televave o le taulaga ma le manaʻoga mo mea e faʻasaoina ai le malosi, o loʻo sailia pea e le au gaosi ni fofo e mafai ona faʻateleina le gaosiga gafatia e aunoa ma le faʻafefeina o le lelei. O lenei masini faʻapipiʻi ua faʻamaonia e avea o se aseta taua i le faʻafetauiina o nei manaʻoga, tuʻuina atu i le alamanuia se fofo taugofie ma lelei.

O le atinaʻeina o masini faʻapipiʻi U-foliga e molimau i le faʻaauauina o le sailiga o fofo fou e faʻamalieina ai le gaosiga o gaioiga. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, e fa'apea fo'i le gafatia o le masini mo le fa'aleleia atili o le fa'atinoga ma le fa'aleleia atili o galuega. Faatasi ai ma le malosi o le tuputupu aʻe o le alamanuia, o masini laʻititi U-foliga e faʻamoemoe e avea ma vaega taua o le fale gaosi oloa.

I se aotelega, o le masini fai U laiti e maua ai avanoa lautele mo le lumanaʻi o le gaosiga faʻaautomatika i le ea, faʻavevela vai ma isi pisinisi. O lona gafatia e taulima mea eseese, fa'aogaina le tele o paipa, ma fa'agasolo fa'agaioiga e avea ai ma pisinisi-su'i ta'aloga. O lenei masini ua sauni e faʻamalosia le isi vaitau o le alualu i luma i le gaosiga aʻo taumafai tagata gaosi oloa e faʻaleleia atili.

O la matou kamupani o loʻo i ai se malosi faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo i ai le tele o tagata tomai faʻapitoa ma faʻapitoa, faʻatasi ai ma ituaiga eseese o le lautele, tekinolosi faʻapitoa e taʻitaʻia. Matou te tuuto atu i le suʻesuʻeina ma le gaosia o masini U, pe afai e te fiafia i la matou kamupani ma a matou oloa, e te mafaia.faafesootai matou.


Taimi meli: Oke-27-2023