• youtobe
  • Facebook
  • i totonu
  • twitter
itulau-fa'ailoga

O le ese'esega i le va o fa'au'u fa'au'u maualuga ma fa'apa'u fa'au'u

E ui lava e sili atu le alualu i luma i tulaga o le tulaga lelei o oloa ma gaosiga otometi pe a faatusatusa i inlay ma brazing metotia, o loo i ai pea le tele o faaletonu i le lelei o le fesuiaiga o le vevela ma le faaputuputuina o lefulefu puipuiga o le tele o taimi uelo faagaau ona o mea e pei o le faigata i le uelo e ala i le a'a o fa'au'u fa'au'u fa'au'u fa'auila fa'atele ma fa'ai'u i a'a.
O le fa'au'u fa'apa'u o se ituaiga o mea e fa'afefe ai le vevela. Ina ia faʻaleleia le faʻaogaina o le vevela, e masani lava ona faʻateleina le pito i luga o le faʻafefe vevela e ala i le faʻaopopoina o apa e faʻateleina ai le pito i fafo (poʻo le pito i totonu) o le faʻafefe vevela, ina ia ausia ai le faʻamoemoe o le faʻaleleia o le vevela. fa'aliliuga lelei, fa'apena fa'afesuia'i vevela.
I le avea ai o se elemene fesuiaiga o le vevela, o le faʻauʻu faʻauʻu e galue i lalo o le maualuga o le vevela o le kasa mo se taimi umi, e pei o le faʻafefe o le vevela faʻatasi ma faʻauʻu faʻauʻu i totonu o se siosiomaga faigata, maualuga le vevela ma le mamafa ma i totonu o se atemosifia pala, lea e manaʻomia ai le faʻauʻu faʻamau e tatau. iai fa'ailoga maualuga o fa'atinoga.

1), Anti-corrosion
2), Anti-ofu
3), maualalo faʻafesoʻotaʻi tetee
4), Maualuluga Maualuluga
5), Anti-pefu faaputuputu gafatia

Tulaga lelei o le uamea uamea leisa ueloina fins spiral.

1. Faʻaaogaina tekinolosi faʻapipiʻiina leisa, o le uʻamea faataamilo i le fasi pepa e maeʻa i le taimi lava e tasi, ma o le fua faʻatatau o le faʻamaufaʻailoga e oʻo atu i le 100%.
2. Uila leisa o se tuufaatasiga metallurgical, o le malosi uelo o le pepa paipa e mafai ona sili atu nai lo 600MPa.
3. O le masini uelo leisa e faʻaaogaina le servo transmission system, o le saʻo faʻasalalau e mafai ona oʻo i le tulaga Kumi.
4. leisa uelo faagaau fasi mea mamao e mafai ona ≤ 2.5mm, eria dissipation vevela nai lo le maualuga faagaau uelo (mea mamao ≥ 4.5mm) faateleina e toetoe lava 50%, itiiti consumables i le eria iunite, e mafai ona faaitiitia tele le voluma exchanger vevela.

tala fou

Taimi meli: Sep-30-2022